TAKSYSTEM

Norgesstua leveres med transparent tak. Vi velger dette for at rommet skal få et lyst og innbydende preg og at vi samtidig får lys og varme fra solen. Vårt taksystem består av 16 eller 32 mm kanalplater i UV bestandig polykarbonat. Platene festes med profilsystem i skum PVC. Disse profilene hindrer kondens og drypp ved store temperaturforskjeller. I topp og nedkant brukes pulverlakkerte aluminiumsprofiler for at taket skal få en fin avslutning og finish. I gavlene benyttes en spesialutviklet sideprofil i pulverlakkert aluminium som integreres sammen med vindskier og takpanelet.
Alle skruer og tilbehør er inkludert i prisen.

TAKRENNER

Norgesstua leveres med takrennesystem inkludert i prisen. Vi har valgt et kvalitetssystem fra Plastmo som er meget enkelt å montere og som ikke krever spesialverktøy eller spesialkompetanse for å sette opp. Alle skruer og tilbehør er inkludert i prisen.

REISVERK

Norgesstua leveres helt komplett med bindingsverk i limtre i fra Moelven. Våre håndverkere spesial tilpasser hver eneste bjelke, stolpe og takstol ferdig for at montasjen skal gjøres så enkel som mulig og at det ferdige resultatet skal være fritt for stolpesko, vinkler og bjelkesko.  Vi har til og med boret ferdig hullene der du skal sette skruen. Limtreet er dimensjonert etter hvor i Norge Norgesstuen skal leveres. Bindingsverket leveres ubehandlet.
Alle skruer og tilbehør er inkludert i prisen.

GLASSYSTEM

Norgesstua leveres med uisolerte aluminiumsprofiler og 2 glassalternativer. Våre glass system er designet for det Norske klimaet være seg styrke og holdbarhet.
Vi har egenutviklede profiler som produseres av Norsk Hydro og vi stiller meget høye krav til våre underleverandører på både gummi, festemateriell og glass. Alle felt er produsert på helt nøyaktige mål etter hvilket av alternativene våre kunder velger. Og det medfølger naturligvis sylinderlås med nøkkel.
Profiler kan leveres i fargene hvit, natureloksert, og svart. Alle skruer og tilbehør er inkludert i prisen